De nieuwste modellen van Riese & Müller staan bij ons in de winkel.
Wij als premium dealer van Gazelle hebben altijd een uitgebreide collectie in de winkel staan.
De Urban Arrow Family is ideaal voor het vervoer van uw kinderen.

De Winkel

Hieronder vindt u de adresgegevens en openingstijden van onze vestiging in Baarn. Fietsen zaak Van Kooy Tweewielers in Baarn; de fiets specialist Baarn en omstreken. We hebben een ruim assortiment elektrische fietsen, kinder fietsen en tweedehands fietsen. Zoekt u een nieuwe fiets bel, zadel, fiets tas of mandje? voor fiets accessoires bent u bij ons aan het juiste adres!.

Is uw fiets kapot? Fiets reparatie Baarn staat voor uw klaar. Wij beschikken over een professionele werkplaats met vakmanschap en kennis, uw fiets is bij ons in goede handen en kan tip top gerepareerd worden.

Heeft u geen groot budget? Ook voor goedkope fietsen en scherp geprijsde fietsen bent u bij fiets winkel Van Kooy Tweewielers aan het juiste adres. Twijfelt u welke fiets voor u geschikt is? Loop bij onze winkel binnen voor een eerlijk en betrouwbaar advies. Het is bij ons ook mogelijk om een fiets of meerdere fietsen voor een dag of meerdere dagen te huren.

Van Kooy Tweewielers is ideaal te bereiken, u kunt gratis parkeren voor de winkel in de Laanstraat en bij de parkeerplaats voor de ALDI (vergeet uw blauwe schrijf niet!). Fiets winkel Van Kooy Tweewielers, Laanstraat 115-117, 3743 BD in Baarn, wanneer komt u langs voor een proefrit?.