Wilt u een elektrische fiets of stadsfiets huren? Dat kan!

Het zal u niet ontgaan zijn dat ‘ t Gooi een plaats bij uitstek is voor het maken van een fietstocht. Om optimaal te kunnen genieten van al het moois wat het Gooi te bieden heeft moet u kunnen vertrouwen op de kwaliteit van de fiets. Daarom hebben wij bij fiets winkel Van Kooy Tweewielers in Baarn gekozen voor duurzame, comfortabele fietsen van topmerken. Deze fietsen kunt u binnen onze ruime openingstijden ophalen, zodat u zich nooit hoeft te haasten.

Voor zowel grote groepen als individuen kunt u bij fiets winkel Van Kooy Tweewielers terecht. Voor grote groepen is het aan te raden altijd van te voren het gewenste aantal fietsen te reserveren.

Huurfietsen

Fietsverhuur

Bij fietsen winkel Van Kooy Tweewielers zijn er verschillende soorten fietsen te huur. Graag dragen wij op die manier bij aan uw fietstocht door het prachtige Gooische landschap. De fietsen worden goed onderhouden en staan in de overdekte afgesloten fietsenstalling. Mocht u met uw eigen fiets komen dan kan deze ook, indien plaats beschikbaar, in de fietsenstalling geplaatst worden. Fiets winkel Van Kooy Tweewielers heeft de volgende fietsen beschikbaar voor de verhuur:

Fietsen met versnelling€ 12,50 per kalenderdag
€ 60,00 per week (7 dagen)
Elektrische fietsen€ 35,00 per kalenderdag
€ 130 per week (7 dagen)
Wij rekenen geen borg. Voor het huren is een geldige I.D. vooraf nodig. Bel voor reserveringen onze vestiging: 035-5412791. Het huren van de fiets is geheel op eigen risico (schade en diefstal).

Routes

In Gooi en Vechtstreek vindt u de volgende routes:

  • Boerenlandroute, 40 km.
  • Eemlandroute, 41 km.
  • Erfgooiersroute, 24/38 km.
  • Fortenroute, 132 km.
  • Gooilustroute, 36 km
  • Muidenroute, 28 km.

Ecologische bijzonderheden

Het bos- en heidelandschap kent veel ecologische bijzonderheden. Voorbeelden hiervan zijn de natte bodems met kleine waterpartijen, verlaten leemkuilen met een indrukwekkende plantengroei, vrijwel onbegroeide zandbodems en tot slot een ondergrondse watervoorraad die aan de randen van de Heuvelrug schoon kwelwater levert.

Qua cultuurhistorie is het Gooische landschap ook erg interessant. Tijdens uw fietstocht kunt u sporen van oude nederzettingen tegenkomen, karrensporen van oude handelsroutes en stenen werktuigen die verslag doen van duizenden jaren bewoningsgeschiedenis.

Heidevelden

Fiets specialist Van Kooy Tweewielers is omgeven door heidevelden. Veel van de huidige bossen staan op voormalige heidegrond. Kenmerkend voor het Goois natuurreservaat zijn de afwisselende flora en fauna en het landschap. In het Gooische natuurgebied fietst u afwisselend door bossen, langs historische akkers, stuifzand, engen en over heidevelden welke bepalend zijn voor de Gooische natuur.

Op de heidevelden zijn er lichte glooiingen die zorgen voor een sportieve uitdaging tijdens uw fietstocht. Naast het fietsen is het ook goed mogelijk om te wandelen of in de winter op sommige plekken te schaatsen. Het gebied leent zich uitstekend voor paardrijden.

Dorpen in ’t Gooi

Aangrenzend aan het natuurgebied zijn er een aantal dorpen die zeker de moeite waard zijn om te bezichtigen. Laren, Baarn, Naardenvesting, Hilversum, Soest, De Lage Vuursche, Bunschoten-Spakenburg, Loosdrecht en Muiden is maar een kleine greep van de dorpen die u per fiets gemakkelijk kan bereiken. De gemeente Baarn, waarin fiets winkel Van Kooy Tweewielers is gevestigd, heeft ook een groot natuurgebied. In en rondom het dorp zijn enkele fraaie akkers te vinden en restanten van de vroegere enggronden. Het is zeer goed mogelijk om dit vanaf fietswinkel Van Kooy Tweewielers te bezoeken.

Onze merken

Uitstekend bereikbaar

Van Kooy Tweewielers is makkelijk te bereiken, u kunt gratis parkeren voor de winkel in de Laanstraat en bij de parkeerplaats voor de ALDI (vergeet uw blauwe schrijf niet). Fietswinkel Van Kooy Tweewielers, Laanstraat 115-117, 3743 BD in Baarn. Wanneer komt u langs voor een proefrit?